Στο πλαίσιο της υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου φιλοξενήσαμε στους χώρους της ακαδημίας μας μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική διάλεξη με θέμα τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και την εν γένει οδική συμπεριφορά των συμπολιτών μας. Η διάλεξη είχε ως βασικό σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας για τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς και για τις άμεσες συνέπειές τους σε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο. Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης “Αγαπώ τη ζωή – οδηγώ με προσοχή”, την οποία υποστηρίζουν ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1, το cretalive.gr και η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.
Ομιλητές της διάλεξης ήταν ο κ. Καρακούδης Στέλιος, υποδιοικητής του τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, ο κ. Λιονάκης Γιάννης, πρόεδρος του Συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ο κ. Σχοιναράκης Γιώργος, δικυκλιστής Τροχαίας Ηρακλείου, και ο κ. Μαράκης Μανόλης, ο οποίος μοιράστηκε με τους ακροατές την εμπειρία του ως θύμα τροχαίου ατυχήματος που του άλλαξε τη ζωή καθηλώνοντάς τον σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Τέλος, στο κλείσιμο της διάλεξης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον κ. Γιάννη Χρονάκη, διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας, για τις ορθές πρακτικές στη γενικότερη διαχείριση του εταιρικού στόλου αυτοκινήτων.