Καφές Δανδάλη

Η εταιρεία Δανδάλη ιδρύθηκε το 1952 και άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της παρασκευής του καφέ. Ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήριο επεξεργασίας καφέ και έφτασε στη δημιουργία καταστήματος λιανικής πώλησης στην κεντρική αγορά Ηρακλείου και στη συνέχεια, στη δημιουργία εργοστασίου στη Βιομηχανική Περιοχή.

Σήμερα, διαθέτει σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας φρεσκοαλεσμένο καφέ υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η εταιρεία Δανδάλη διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στην εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διανομή διαφόρων τύπων καφέ, όπως ελληνικό, γαλλικό και εσπρέσσο, προχώρησε το 2001 σε συνεργασία με τη Douwe Egberts, μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας.

Κατέχει ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα της αγοράς, προσφέροντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών HO.RE.CA. και BA.RE.CA.

Ελληνικός Καφές Δανδάλη

Ο ελληνικός καφές Δανδάλη είναι ο νούμερο 1 καφές της Κρήτης!

  • Ελληνικός Καφές Δανδάλη – 100γρ. – 250γρ. – 500γρ.
  • Ελληνικός Καφές Δανδάλη Ελαφρύς 100γρ.
  • Ελληνικός Καφές Δανδάλη Χωρίς Καφεΐνη 100γρ.

 

 

Καφές Εσπρέσσο Δανδάλη

Γαλλικός Καφές Δανδάλη

Coffee magic

Γνωρίστε τον COFFEE magic τον καφέ φίλτρου ΔΑΝΔΑΛΗ για επαγγελματική χρήση. Ένα μοναδικό χαρμάνι με εκλεκτό πλούσιο άρωμα και τη βαθιά γεύση του φρεσκοκομμένου καφέ!

Κυκλοφορεί σε δύο συσκευασίες:

  • COFFEE magic 500γρ.
  • ΜΑΧΙ COFFEE magic 500γρ.